Kom igang som ny student ved NTNU

Når du har takket ja til studieplass ved NTNU , er det noen viktige ting du må gjøre. I denne bloggposten vil du finne en oversikt over ting det er viktig å huske på.

Meld adresseendring

Både NTNU og Lånekassen vil sende deg viktige brev i posten. Meld adresseendring til Posten så fort som mulig.

Betal semesteravgiften

Betal semesteravgift senest den 1. september for studier på høstsemesteret, og senest   1. februar for studier på våren. Du finner nødvendig betalingsinformasjon på NTNUs Studentweb. Noen dager etter at du har betalt, får du semesterkortet i posten.

Registrer deg på NTNUs studentweb og bekreft utdanningsplan

Noen uker etter at du har svart ja på tilbudet fra NTNU, får du en e-post som inneholder viktig informasjon. Blant annet en pinkode for å logge deg inn på NTNUs Studentweb. Ta kontakt med Studentservice dersom du har mistet pinkoden.

På Studentweb bekrefter du studieløpet ditt under “Utdanningsplan”. Frist: 15. september for høstsemesteret og senest 15. februar for vårsemesteret. Etter dette får du et semesterkort. Dette er digital og kan lastes ned i app. http://www.ntnu.no/studier/studentweb

Opprett brukerkonto

For å få tilgang til It`s Learning og din e-post ved NTNU, må du opprette brukerkonto. Det vil først være mulig dagen etter at semesteravgiften er registrert betalt i Studentweb. https://innsida.ntnu.no/it-hjelp

It´s learning

På It`s Learning får du tilgang til de emnene som du er undervisningsmeldt i. Her postes blant annet forelesningsnotater og øvinger.

Adgangskort/studiebevis

Ta med legitimasjon og semesterkort til din campus for å få studiebevis. Beviset gir deg adgang til datasaler, bibliotek og bygninger.

Lånekassen

Når semesteravgiften er registrert betalt hos NTNU, og du har semesterregistrert deg på NTNUs Studentweb, vil du motta studielån. Dette er forutsatt at du har signert lånebrev fra Lånekassen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde fra immatrikuleringen 2012

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s